صفحه اصلی > اخبار و رویدادها > اخبار صنعت
اخبار و رویدادها

اخبار صنعت

SPOR Amaçlı (Skorbord) LED ها Ekran KİRALIK LE
Spor Amaçlı (Skorbord) LED Ekran
 
 

ورزشگاه larda bulunan نمایشگر LED ekranları ile skor، oyun süresi، canlı yayın gösterebilme، reklam filmleri oynatma، yarışma bilgileri yönetimi، ses ve görüntü senkronlu TV yayınları gibi içerikleri gösterebilleri

صفحه نمایش LED استادیوم Bu özellikleri sayesinde ekranları kullanıldıkları stadlarda çok büyük lçekli şampiyonaların oynanmasını sağlamaktadır.

صفحه نمایش LED استادیوم ekranları genellikle futbol sahalarında ، basketbol salonlarında ، olimpik yüzme havuzlarında ، atletizm ،  traplen atlamalı SPOR şampiyonalarında kullanılmaktadır. 

نمایشگر LED استادیوم ekranların en linemli özellikleri aşağıdaki gibidir:

1. Görüntüleme Özelliği: Tüm uluslararası dillerdeki görüntü ve yazıları gösterebilir. آیریجا کانلی اولارک اولوسال یایینلاردا خوبارییلا گوستریله بیلیر.

2. Skor ve Zaman Özelliği: Elektronik ekipmanları ile sport led ekranda basketbol ve voleybol müsabakalarında ortaya çıkan zaman ve skor durumlarını anında görüntülenebilmektedir. Maç yapan takımların isimlerini، gol olması durumunda bunun gösterilmesi، skor yapan oyuncuların adlarının gösterilmesi، değişiklik bilgileri، kırmızı ya da sarı kart olduğunda bunun gösterilmesi gilililisil gilileted gilile gilileted gleyileted gleyileted gleyileted gleyileted gilileted gleyileted gleyileted gilileted gilileted gilileted gilileted gilileted gilileted gilileted gibilekile gilileted gilileeki gilileti gilileti gili gili gili gili gledi gili gili gili gili gledi gili gili gili gili gili gili gili gili giili giili.

3. Bilgi İşleme Özelliği: Skor ve faul olması durumunda otomatik olarak bunların eklenilmesi، atletizm şampiyonalarında atletlerin koşu süreleri ve ekranda tebrik yazısı gibi bilgiler anında gösterilebilir.

4. آسیل دورومدا کولانیم اوزلیشی: صفحه نمایش LED ورزشی ekranlar kullanıldıkları ülkede hernagi bir acil durum ، afet gibi bir durum olması durumunda ، insanlara belirtilmesi gereken bilgileri و acil durum çözüm planlarını internete gerekmeksizin gösterebilir.

 

صفحه نمایش LED ورزشی ekranlar iki farklı türdedir:

رتبه بندی ها ekranlar LED.

- محیط (صها کناری) LED ekranlar.

 

KİRALIK LED Ekranlar

 

LED DISPLAY ها Ekran اجاره 

 

 

اجاره (TIPI Kiralama)  صفحه نمایش LED Ekranlar bir çok konserde ، organizasyonlarda ، پخش کانال kanallarında başarıyla kullanılmaktadır.

 

صفحه نمایش LED اجاره ای Ekranlar؛ پانل LED در فضای باز و داخلی ، پانل دیواری پرده ای ، پانل led مش ، giibi farklı seçenekleri bulunmaktadır.

 

نوک اجاره صفحه نمایش LED Ekranların en linemli özelliği istenilen her yere kolayca götürülebilmeleri ve hızlı bir şekilde kurulabilmeleridir.

 

 

صفحه نمایش LED ثابت ekranlardan farklı olarak ، نوک اجاره led ekranlarda çok hızlı kurulum yapılabilmesi için hanging (asma) aparatları bulunmaktadır.

 

Kullanıldığı yerlerde uzun süreli ve sabit kullanılmadığından dolayı ، نمایشگر اجاره ای ekranlar özel tasarımlı dayanıklı  kasalarla üretilmektedir.

 

نمایش LED اجاره ها Ekran کسا Yapısı Diagramı: 

 

اجاره LED صفحه نمایش صفحه نمایش

 

اجاره LED صفحه نمایش صفحه نمایش

 

 

 

صفحه نمایش LED اجاره در فضای باز و داخلی ekran modelleri: P8mm ، P10mm ، P12mm ، P16mm  فیلم پر رنگ منجر ekranlardır.

 

صفحه نمایش LED اجاره ای داخلی çok tercih edilen ekran modelleri: LED سیاه P4mm ، LED سیاه P5mm ، P6mm ، P8mm  فیلم پر رنگ منجر ekranlardır. 

 
 
صفحه قبلی: قوس الکتریکی، منحنی نمایش LED ها Ekran SISTEMLERI است Bükey صفحه بعدی: REKLAM Amaçlı LED ها Ekran تبلیغاتی
تماس با ما
خطوط مستقیم

دفتر تله: 86-755-33123095
WhatsApp: + 86 13714518751
اسکایپ: CXG-11

نشانی کارخانه

ساختمان 1 ، صنعت SKW
منطقه، Bao'an، شنژن، چین

پست الکترونیک تماس با

[ایمیل محافظت شده]

Copyright © 2018-2022 HTL Display Group Co.Ltd. تمامی حقوق محفوظ است.  سیاست حفظ حریم خصوصی | Sitmap